V prvih julijskih dneh smo vse navijače razveselili z novico, da je novo pogodbo podpisal tudi vratar Clarke Saunders. Mesta na vratarski poziciji so tako popolnjena, največja vrzel pa po odhodu nekaterih igralcev še vedno ostaja v obrambi. Uprava skupaj s trenerjem intenzivno išče ustrezne rešitve, že zdaj pa je jasno, da bosta v novi sezoni z nami tudi mlada branilca Lan Brun Rauh in Gašper Korošec.

Oba igralca sta se v lanski sezoni prvič soočila z igranjem v članski ekipi, Lan je v Alpski hokejski ligi dobil priložnost na 22 tekmah, Gašper pa na 12 tekmah. Lan je tudi eden izmed najmlajših igralcev, ki so kdajkoli zaigrali za člansko ekipo Jesenic, ob svojem debiju je štel 17 let. Nekaj več priložnosti sta oba dobila v ekipi HD Hidria mladi, ko sta zaigrala v ligi EBYSL in ekipi pomagala do uvrstitve v finale.

Svojo statistiko med člani sta obogatila z devetimi oziroma osmimi točkami. Lan je dosegel 2 zadetka in prispeval 7 asistenc, Gašper pa 8 asistenc. Kljub mladosti in neizkušenosti sta oba prikazala dobre igre, v njunih nogah pa se zagotovo skriva kar nekaj hokejskega talenta. Trener Glavič je prepričan, da bosta v letošnji sezoni pokazala še več, tako Lan, kot tudi Gašper pa se zagotovo veselita igranja v rdečem dresu.