V pravkar končani sezoni je trener Glavič priložnost za dokazovanje ponudil kar nekaj mladim hokejistom, ki so se izkazali s svojo borbenostjo in nepopustljivostjo na ledu. Prav velik izbor hokejistov pa se je izkazal za odlično, marsikdaj tudi odločilno potezo. Sezono pa bo potrebno letos še nadgraditi, mladim hokejistom bo zopet potrebno nameniti veliko igralnega časa, saj bodo le tako lahko napredovali in se razvili v odlične hokejiste. Tega se zavedajo tudi v trenerskem štabu, zato bo kar nekaj mladih hokejistov ostalo na Jesenicah.

V prihodnji sezoni bomo v rdečem dresu tako še naprej gledali Blaža Tomaževiča, Jaka Sodja in Gašperja Glaviča. Vsi trije so v prejšnji sezoni odigrali večino tekem, svoj čas, ki so ga preživeli na ledu pa so odlično izkoristili. Blaž je sezono končal s 40 točkami (16 zadetkov, 24 asistenc), Jaka s 23 točkami (11 zadetkov, 12 asistenc), Gašper pa s 26 točkami (11 zadetkov, 15 asistenc) v vseh tekmovanjih. Jaka Sodja je kot prvi osvojil tudi naziv najboljšega mladega hokejista v rednem delu Alpske hokejske lige, navijače pa je prepričal predvsem s svojo borbenostjo in nemalokrat požel bučen aplavz s tribune Podmežakle.

Ekipo Jesenic pa bo po dveh sezonah zapustil branilec Aleksandar Magovac, ki se seli v francoski Grenoble, kjer bo moči združil s slovenskim trenerjem Terglavom in napadalcem Boštjanom Goličičem. Aleksandru želimo veliko sreče v nadaljevanju svoje kariere in se mu hkrati zahvaljujemo za njegov prispevek k dvigu jeseniškega hokeja. Uprava pa skupaj s trenerskim štabom še vedno išče primerne okrepitve na vseh položajih, s katerimi bo jeseniška četa ponovno lahko konkurirala ekipam v Alpski hokejski ligi, v domačem prvenstvu pa domov prinesla novo zvezdico.