Na četrtkovih pripravah na novo sezono se bo ekipi pridružil tudi izkušeni, 32 – letni napadalec Miha Brus. Navijači jeseniškega hokeja ga poznate kot izredno simpatičnega in zgovornega hokejista, ki je že svojo celotno kariero član Jesenic. Za člansko ekipo je v različnih tekmovanjih odigral že več kot 500 tekem! Je eden izmed hokejistov, ki so v rdečem dresu okusili tako dobre, kot tudi slabe sezone.

Sezona 2018/2019 je bila zanj točkovno najbolj uspešna odkar igra v Alpski ligi. Na 51 tekmah je namreč dosegel 37 točk in je bil v rednem delu celo četrti strelec svoje ekipe. Miha bo v to mlado ekipo prinesel izkušnje in pozitivno vzdušje v garderobi. V sezonah 2015/2016 in 2016/2017 je bil tudi kapetan ekipe.

Miha Brus, napadalec HDD Sij Acroni Jesenice: “Vesel sem, da ostajam na Jesenicah in komaj čakam, da se sezona prične. Ekipi je priključenih kar nekaj mladih igralcev, zato bomo na začetku prava neznanka za naše nasprotnike. Upam, da se bomo z novimi soigralci dobro ujeli, igrali dober in hiter hokej, ter presenetili z uspehi.”