Jeseniški dres bo v sezoni 2018/2019 kot kapetan ponovno oblekel tudi Andrej Tavželj. Gre za hokejista, ki si je ogromno izkušenj pridobil v tujini, ko je igral v Italiji, Franciji, Rusiji, v EBEL ligi pa je za Jesenice in Olimpijo skupno odigral 232 tekem. Steber jeseniške obrambe se je v prvi sezoni, ki jo je odigral v Alpski hokejski ligi izkazal kot pravi vodja. S svojim pristopom do hokeja, pozitivno naravnanostjo in nepopustljivostjo na ledu je odličen zgled predvsem mlajšim hokejistom. Andrej je v lanski sezoni jeseniški dres v vseh tekmovanjih oblekel kar 60-krat, dosegel pa je 49 točk (10 zadetkov, 39 asistenc).

Kapetan svojega navdušenja ob podpisu nove pogodbe ni skrival: “Vesel sem, da bom lahko v naslednji sezoni v kolektivu, ki bo nadaljeval in seveda skušal preseči rezultate iz lanske sezone, predvsem v ligi AHL. Hvala vodstvu HDD Jesenice za zaupanje, po svojih najboljših močeh bom skušal pomagati ekipi na in ob igrišču. Ena ekipa, eno srce!”

V zadnjih nekaj dneh sta pogodbo z aktualnimi državnimi prvaki že podaljšala Luka Kalan in Tadej Čimžar, v nadaljevanju pa lahko pričakujemo podpise še kar nekaj igralcev iz prejšnje sezone.