Z velikim veseljem sporočamo, da se je uprava HDD Jesenice uspela dogovoriti za podaljšanje pogodbe še z dvema odličnima hokejistoma.

Prvi je branilec Miha Logar, strelec odločilnega zadetka v finalu DP proti Olimpiji. Miha je v ekipo Jesenic pred lansko sezono prišel ravno iz Olimpije in se hitro uveljavil kot eden najmočnejših členov v ekipi. Skozi celotno sezono ga je krasila borbena igra in odličen strel iz razdalje.

Miha se še vedno rad spominja zadetka, ki je Jesenicam v prejšnji sezoni prinesel novo lovoriko. “Vsa čustva in občutki so še vedno zelo živi. Z lahkoto lahko rečem, da tega zadetka nikoli ne bom pozabil! Zadeti v finalu DP, proti večnim tekmecem, tega si želi vsak hokejist.”

Miha je tudi eden izmed mnogih hokejistov Jesenic, ki so sploh prvič okusili igranje v Alpski hokejski ligi. “V ligi je kar nekaj ekip, ki so skozi celotno sezono igrale odličen hokej. Liga je odlična za razvoj mladih hokejistov. Kvaliteta lige in moč klubov pa se je dokončno pokazala v končnici, ko se je igral trd, hiter in odličen hokej. V naslednji sezoni pričakujem, da bo v ligo AHL prišlo še kar nekaj odličnih igralcev, s tem pa se bo kakovost lige še dvignila.”

Drugi igralec, ki bo še eno sezono zvest Jesenicam pa je Luka Kalan. Luka je eden izmed igralcev, ki bo imel v letošnji sezoni zagotovo večjo vlogo v ekipi. Tudi on se rad spominja pretekle sezone. “Moja prva sezona igranja na Jesenicah je bila odlična in ravno takšna kot sem si jo predstavljal pred prihodom na Jesenice. V ligi AHL smo bili samo korak od finala, uspelo pa nam je osvojiti naslov državnih prvakov.”

Kot vsak perspektiven hokejist, si tudi on v naslednji sezoni želi narediti še korak naprej. “Novo pogodbo z Jesenicami sem podpisal predvsem zaradi tega ker verjamem, da lahko na Jesenicah še napredujem. Tukaj se počutim kot doma. Verjamem, da bodo navijači tudi v naslednji sezoni na Jesenicah gledali odličen hokej.”

Uprava kluba pa se kljub vročim, poletnim dnem trudi v ekipi zadržati čim več igralcev, ki so dres Jesenic nosili v prejšnji sezoni. Pred avgustom, ko se bodo pričele priprave pa jih čaka še veliko dela.