Z veseljem sporočamo, da je uprava kluba dosegla nov dogovor z enim izmed najbolj prepoznavnih hokejistov Jesenic v zadnjih letih. Novo, enoletno pogodbo je podpisal Miha Brus, s to potezo pa je nakazal, da je na dobri poti, da postane legenda jeseniškega hokeja. 

Miha je 31-letni napadalec, ki je svojo celotno hokejsko kariero posvetil igranju v rdečem dresu. Iz leta v leto dokazuje, da mu zvestoba do jeseniškega dresa veliko pomeni. Kdor ga pozna, ve, da gre za nasmejanega, vedno optimističnega, po vrhu pa še odličnega hokejista, ki svoje znanje z veseljem prenaša na mlajše hokejiste. Miha je z ekipo Jesenic doživel že skoraj vse. Vzpone in padce, veselje in žalost, solze sreče in žalosti. Lanska sezona je bila zanj ena najuspešnejših, predvsem s točkovnega vidika. Že na avgustovskih pripravljalnih tekmah je dokazal, da je odlično pripravljen, skozi celotno sezono pa je svojo odlično strelsko formo samo še potrdil. V rednem delu Alpske hokejske lige je odigral 30 tekem in dosegel 26 točk (13 zadetkov, 13 asistenc), potem pa ga je ustavila poškodba. V ekipo se je vrnil šele v končnici. Kljub dolgotrajnejši odsotnosti je bil eden izmed najboljših posameznikov v ekipi. 

Miha bo v prihajajoči sezoni, že njegovi dvanajsti med člani, zagotovo eden izmed hokejistov, ki bo svoje znanje in izkušnje prenašal na mlajše hokejiste ter jim tako pomagal do hitrejšega napredka. S svojo borbenostjo, optimizmom in športnim življenjem pa je lahko vzor marsikomu.

Ena ekipa, eno srce!