Jeseniški hokejisti imajo novega pokrovitelja, ki je s svojim vložkom postal drugi največji pokrovitelj HDD SIJ Acroni Jesenice. Podjetje NHZ, zdravstvene storitve, d.o.o. je v Sloveniji pričelo poslovati leta 2012. Slovenija kot dežela dobrega počutja in naravnih čudes ponuja raznovrstne turistične destinacije, njene posebnosti pa so bogastvo naravnih vodnih virov in zdraviliško ter rehabilitacijsko zdravljenje.

Na svoji spletni strani so zapisali besede dr. Asima Busch-Pusitsch : »V želji, da bi tujci prepoznali Slovenijo kot biser Evrope, kjer so možnosti povezovanja, si želimo biti »most« med obema poloma – v zdravstvu, izobraževanju, turizmu in gospodarski dejavnosti. Dobro poznana briljantnost slovenskega zdravstvenega osebja nas je prepričala, da te možnosti predstavimo tudi pacientom z Bližnjega vzhoda.« 

Pri podjetju NHZ, zdravstvene storitve, d.o.o. zagovarjajo stališče, da ima vsakdo pravico do najučinkovitejših in najsodobnejših tehnik in metod zdravljenja doma ali v tujini, saj zase želimo in tudi zaslužimo le najboljše! Zato nam pomagajo izbrati in nas povezati z najbolj eminentnimi strokovnjaki, univerzitetnimi klinikami, specialistično – diagnostičnimi in rehabilitacijskimi centri v Sloveniji in drugih evropskih državah. Bolniku in njegovim bližnjim omogočajo vso strokovno, organizacijsko in komunikacijsko podporo. Njihova dejavnost bolniku omogoča, da se lahko resnično posveti le zdravljenju.

Seveda smo v HDD Jesenice veseli in ponosni, da nam ob strani stojijo tako imenitni strokovnjaki svojega področja. Hvala NHZ!