Železarji so si pred skoraj dvema tednoma z zmago v Tivoliju priborili nov naslov državnih prvakov, sezono v Alpski hokejski ligi pa so po borbeni predstavi proti takratnim aktualnim prvakom, hokejistom Rittna končali v polfinalu. Kljub temu lahko celotno sezono označimo kot zelo uspešno. Kar nekaj mladih hokejistov, ki so še lani zastopali ekipo Jesenic v ligi U-20 je pod taktirko Gabra Glaviča dobili ogromno priložnosti za dokazovanje. Zagotovo pa so ti golobradi mladeniči z borbenimi predstavami dokazali, da predstavljajo velik del prihodnosti jeseniškega hokeja. Vsi dosežki, ki so jih ljubljenci Podmežakle dosegli v pravkar končani sezoni, pa niso ostali neopaženi. Glavni direktor družbe Sij Acroni, g. Branko Polanc, je predsedniku Anžetu Pogačarju, kapetanu Andreju Tavžlju in Mihi Brusu danes izročil denarno nagrado za pretekle dosežke in vzpodbudo.

Branko Polanc, glavni direktor družbe SIJ Acroni je ob tem povedal: »Iskrene čestitke našim jeklenim fantom. Ta uspeh je dokaz, da se je red, ki ga je vzpostavilo novo vodstvo kluba, izplačal in da je vodenje v pravih rokah. Naš namen je dolgoročna podpora vrhunskega hokeja, ki ima na Jesenicah bogato tradicijo.«

»Hvaležni smo, da je SIJ Acroni Jesenice z nami kot generalni sponzor že od samega začetka. Upam, da bo tako še naprej in da bomo sodelovanje v prihodnje le še nadgradili,« je povedal Anže Pogačar.

Prejeta denarna nagrada bo šla v roke našim hokejistom, saj so si jo s svojimi predstavami na ledu v letošnji sezoni prav gotovo zaslužili. Našemu glavnemu pokrovitelju pa se lepo zahvaljujemo!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA