V četrtek popoldan je v malem VIP prostoru dvorane Podmežakla potekal občni zbor društva, na katerem je nov 4-letni mandat za vodenje kluba dobil Anže Pogačar, podpredsednik kluba pa je postal Boštjan Noč. Vodstvo kluba je okrepilo tudi upravni odbor, kot novost pa smo predstavili sodelovanje z marketinško agencijo Goclick, ki bo v sezoni 2018/2019 skrbela za zunanjo podobo kluba in marketinške aktivnosti, eden izmed glavnih ciljev pa bo v dvorano Podmežakla privabiti čimveč navijačev.

Nadaljuje pa se tudi sestava ekipe, ki bo v prihajajoči sezoni poskušala rezultate iz sezone 2017/2018 še preseči. Novo pogodbo z železarji je tako podpisal tudi mladi, 22-letni napadalec Nik Pem, ki je za našo spletno stran povedal: “Zelo me veseli, da bom še eno leto lahko igral na Jesenicah. Prepričala me je predvsem vizija kluba, odlični pogoji za delo in pa visoki cilji vodstva in trenerjev.”

Nik je imel v prejšnji sezoni ogromno težav s poškodbami, posledično je v rednem delu Alpske lige odigral samo 14 tekem, na katerih je dosegel 9 asistenc. Na ledene ploskve pa se je vrnil v končnici, odigral je 8 tekem in dosegel 5 točk (2 zadetka, 3 asistence). “Za menoj je sezona polna smole, saj sem izpustil skoraj celoten del sezone, fantom pa sem nato lahko pomagal šele v končnici. Lahko rečem, da bo to sezona za pozabo. V prihajajoči sezoni pa bom dal vse od sebe, da nadoknadim izgubljeno.”

Podobno kot vodstvo kluba, si je v prihajajoči sezoni tudi sam postavil visoke cilje: “Moj glavni cilj je pomagati ekipi do uvrstitve v finale Alpske lige, ubraniti naslov najboljše hokejske ekipe v Sloveniji in pa seveda visoka uvrstitev v Kontinentalnem pokalu.”