Spoštovani obiskovalci.

V zadnjem času je veliko vprašanj glede nakupa letnih vstopnic. Čeprav je bil nekaj časa nakup mogoč na vseh poslovalnicah Eventima, je v zadnjem času prišlo do spremembe poslovanja. Zaradi potreb izdaje stalne letne vstopnice je Eventim spremenil način prodaje sezonskih vstopnic. Te je sedaj moč kupiti na vseh lastnih prodajnih mestih Eventima in sicer v hali Tivoli v Ljubljani, preko spletnega naslova Eventima, v Citycetru v Celju, v Europarku v Mariboru in preko telefonskega centra 01/420-5000. Zaradi vpisa osebnih podatkov, ki so potrebni za kasnejšo izdajo stalne sezonske vstopnice,se le teh ne da kupiti preko ostalih prodajnih mest. Mogoč pa je nakup dnevnih vstopnic na prodajnih mestih Petrola, Bigbanga, Integrala in Pošte na Jesenicah.

Tisti, ki ste sezonsko vstopnico kupili že pred spremembo sistema prodaje, pa boste voucherje zamenjali oz. dali podatke za njihovo zamenjavo na dan posamezne tekme pred dvorano Podmežakla, kjer bo Eventim postavil prodajno točko dnevnih in sezonskih vstopnic.

Poleg tega vas obveščamo, da imajo v času tekem prost vstop v dvorano otroci, ki so mlajši od desetih let. O tem je obveščena varnostna služba, ki bo izvajala kontrolo ob vstopu v dvorano.

V času tekem boste svoja vozila še naprej lahko parkirali za dvorano Podmežakla, na makadamskem parkirišču, ter na parkirnih mestih pred trgovskim centrom Spar in Tuš.

Vabljeni v Podmežaklo!