Jutri ob 18. uri se bo v dvorani Podmežakla odvil že četrti večni derbi v letošnji sezoni Alpske hokejske lige med ekipama HDD Sij Acroni Jesenice in HK SŽ Olimpija. Ker je zanimanje za ogled hokejskega derbija ogromno, vas naprošamo, da se na tekmo odpravite pravočasno, svoja vozila pa parkirajte pri bližnjih trgovskih centrih. Vstopnice boste lahko kupili na blagajni pred dvorano od 16. ure dalje, prav tako pa jih lahko kupite na bencinskih servisih Petrol.

Poleg odlične hokejske predstave, pa smo za vas pripravili tudi pester program. Od 16. ure dalje boste lahko pred dvorano v za to namenjenem šotoru uživali v glasbenih ritmih, ki jih bo za vas vrtel DJ Kača, prav tako pa ste vabljeni na odlično pivo Hirter v Joker bar. Pred dvorano bo na stojnici mogoče kupiti navijaške artikle in koledarje za prihajajoče leto, med in po tekmi pa bo prodaja potekala na sedišču.

Pred pričetkom tekme bomo zaključili našo dobrodelno akcijo, ček z zbranim zneskom pa bomo predali direktorici CSD Jesenice in direktorici RK Jesenice. Po koncu prve tretjine se vam bo na ledu s svojo ognjeno točko predstavila Katja Kobentar, med drugim odmorom pa bodo nastopile drsalke Drsalnega kluba Jesenice. Po končani tekmi se bo neglede na izid, zabava nadaljevala v Joker baru.

Za vse privržence hokeja, pa je A1 Jesenice pripravil posebno ponudbo in sicer 50% popusta na mesečno naročnino za eno leto. Več pa v spodnjem letaku.

Vse navijače in navijačice vseh starosti vabimo, da nas podprete in pomagate železarjem do nove zmage. Skupaj z vami bo zadnja tekma v letu 2017 zmagoslavna! Naj Podmežakla gori!