Da se blagovna znamka HDD Sij Acroni Jesenice vedno bolj uveljavlja, je plod poštenega dela, odličnih rezultatov in visokih športnih ambicij. Številnim poslovnim partnerjem in sponzorjem, ki zaupajo v našo ekipo in podpirajo naš vsakdnevni trud, so se pridružili tudi pri podjetju Stilles d.o.o..

Začetki podjetja Stilles segajo v leto 1945, ko se je v Sevnici pod vodstvom g. Durna združila majhna skupina mizarjev. Sprva so le obnavljali staro pohištvo, pozneje so začeli izdelovati pohištvo po naročilu, povečan obseg dela pa je v letu 1947 privedel do ustanovitve Mizarske produktivne zadruge Sevnica. V tem obdobju je podjetje sodelovalo pri opremljanju številnih reprezentančnih in protokolarnih objektov, državnih rezidenc in hotelov ter si pridobilo sloves najkakovostnejšega proizvajalca pohištva v takratni Jugoslaviji.

Povpraševanje po stilnem pohištvu se je vseskozi povečevalo in tako se je porodila zamisel o izdelavi lastnih linij stilnega pohištva za opremo stanovanj. Podjetje je leta 1970 dobilo ime, ki ga nosi še danes – Stilles, stilno pohištvo in notranja oprema.

Danes je Stilles tržno usmerjeno podjetje, ki na globalne trge v povprečju izvozi 95 % celotne prodaje. V strukturi prodaje predstavljajo 90 % inženiring projekti, preostanek pa prodaja pohištva lastne blagovne znamke. Svojim kupcem nudi pohištvo višjega kakovostnega razreda, tako lastne kolekcije stilnega pohištva kot tudi moderno pohištvo po naročilu.

Njihovo poslanstvo je z individualnimi rešitvami in celovitim pristopom ustvarjati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo ter notranjo opremo prostorov, ki je v celoti prilagojena željam kupcev.

Lasten razvoj izdelkov in visoka stopnja ročne obdelave sta bistvo njigovega pristopa že vse od ustanovitve. Izbor najboljših materialov, kreativen dizajn, kakovost izdelave in širok izbor tkanin ter ostalih dodatkov so njihove stalne zaveze, ki zagotavljajo odličnost izdelkov. Na ta način izpolnjujejo osnovno poslanstvo ‒ LESU PODARJAMO BREZČASNOST.

Dobrodošli v družini železarjev!

Spletna stran podjetja http://stilles.si/#1