Z jutrišnjim dnem se začenja še zadnje dejanje letošnje sezone. Hokejisti Jesenic in Olimpije se bodo pomerili sedaj že v tradicionalnem boju za najboljšega v državi. Prva tekma bo jutri ob 19. uri v dvorani Podmežakla. 
 
Tribune Podmežakle bodo tudi na jutrišnjem derbiju nabito polne
 
Zaradi velikega zanimanja za ogled derbija, vsem obiskovalcem in navijačem svetujemo, da si vstopnice zagotovijo na:
 
– vseh Petrolovih bencinskih servisih
– na spletni strani Petrol ticket https://petrol-ticket.si/si/event/M1119005
– na blagajni pred dvorano, ki se odpre 2h pred pričetkom tekme
 
Ravno tako priporočamo, da svoja vozila parkirate na parkiriščih bližnjih trgovskih centrov, do dvorane pa se odpravite peš.
 
Volje po zadetkih zagotovo ne bo manjkalo
 
Prvi plošček bo tokrat vrgel Žarko Bundalo. Gre za dolgoletnega sodnika, ki je sodil na več kot 1.000 tekmah, zadnja leta pa je bil kontrolor in mentor sodnikov. Leta 2012 je bil sprejet v hram slavnih. Med odmorom boste imeli priložnost sodelovati v nagradnih igrah, ki jih bo vodil Janez “Kača” Tušar. 
 
Derbi je tekma, ko temperament in rdečo srce vedno prideta do izraza
 
Za vse, ki se boste tekme udeležili, pa smo pripravili tudi posebno ponudbo. V prodaji bodo tudi VIP vstopnice. Ob nakupu teh, si boste derbi lahko ogledali iz VIP lože. Vstopnice lahko kupite na tej povezavi https://petrol-ticket.si/si/event/M1119103.
 
Jutri se torej obeta hokejski praznik v dvorani Podmežakla. Podpora s tribun bo zelo pomembna, zato brez izgovorov… Železarji vas potrebujejo!