Uprava jeseniškega hokejskega kolektiva je po tem, ko je postavila trenerski dvojec, krenila tudi v sestavo ekipe za novo sezono. Prvi, ki je obljubil nadaljno zvestobo Jesenicam je Sašo Rajsar.

26 letni napadalec bo rdeči dres nosil vsaj še eno sezono. Pred podpisom pogodbe z Jesenicami, je v roke dobil ponudbe iz tujine, pa tudi iz ljubljanske Olimpije. Kljub zanimivim ponudbam, se je odločil, da rdečega dresa ne bo zamenjal. Najboljši jeseniški strelec pretekle sezone ostaja Železar.

“Kar nekaj mamljivih ponudb je prišlo na moj naslov v tem času po končani sezoni. Vsako sem vzel resno, jo pretehtal, na koncu pa vseeno sklenil, da je zame najbolje ostati na Jesenicah. V tej sredini sem v pretekli sezoni užival, igrali smo dober hokej, pokazali smo se kot močna ekipa in na koncu to kronali z naslovom državnega prvaka. Cilji predsednika in uprave so za to sezono še višji in to je bil eden od glavnih razlogov, da ostajam v Podmežakli. Poleg tega so vse stvari v klubu urejene zelo profesionalno, kar je dodaten plus. Veselim se prihajajoče sezone,” je na kratko strnil misli Sašo, ki se ravno pripravlja na odhod na Finsko, kjer bo kot član in-line reprezentanca Slovenije nastopil na svetovnem prvenstvu.

Najboljši jeseniški strelec pretekle sezone ostaja Železar
Najboljši jeseniški strelec pretekle sezone ostaja Železar