December naj bi bil mesec poln veselja, radosti in brezskrbnega uživanja z ljudmi, ki jih imamo radi. Za marsikatero družino nažalost ni tako, marsikdo se že danes s težkim srcem ozira proti praznikom, ker se zaveda, da si bo le stežka privoščil, da bi otrokom kupil darilo ali pa mizo napolnil z dobrotami.

Ker se hokejisti in uprava HDD Jesenice zavedamo, da so razmere za marsikoga izredno težke, vsako leto organiziramo dobrodelno akcijo, s katero zbiramo denarna sredstva za družine in posameznike iz Jesenic in okolice, ki se iz meseca v mesec težko preživljajo. Tudi letos bo tako. Danes smo tako tudi uradno pričeli z zbiranjem denarnih sredstev, ki bodo marsikomu pomagala lažje preživeti prihajajoče praznike.

Akcijo bomo izvedli skupaj z Rdečim križem Jesenice, Centrom za socialno delo Jesenice in družbama TELEKOM Slovenije in A1 Slovenija d.d..

Kako lahko pomagate?

– uporabniki TELEKOMA in A1 lahko pošljete sms s ključno besedo HOKEJ5 na 1919 (z vsakim poslanim sms-om boste darovali 5€)

– s sodelovanjem na dražbi originalnih dresov na našem FB profilu (dražba se prične v ponedeljek, 4.12.2017)

– z nakazilom na TRR račun Rdečega križa Jesenice, št. SI56 0510 0801 0106 034, sklic 111

Primer položnice za nakazilo denarja na Rdeči križ

Vse ljubitelje hokeja in seveda vse ostale, vabimo k sodelovanju v akciji, še tako majhen prispevek lahko nekomu polepša praznične dni! Dobrodelno akcijo bomo zaključili v torek, 26.12.2017, vsa zbrana denarna sredstva pa bomo predali na večnem derbiju, ki bo v soboto 30.12.2017.

Splošni pogoji so objavljeni v spodnjem linku

Pravila in pogoji uporabe storitve SMS donacija – TELEKOM