V našem hokejskem klubu vedno stremimo k tesnejšemu sodelovanju z lokalno skupnostjo in lokalnimi podjetji, s katerimi lahko skupaj ustvarjamo in pišemo pozitivno zgodbo o uspehu. Ker verjamemo, da je prava energija ključnega pomena, se je naša ekipa okrepila tudi na partnerskem področju. Z velikim ponosom in veseljem objavljamo, da smo sklenili partnerstvo s podjetjem Ngen, ki pa ni doprinesel nove energije le v našo ekipo, temveč tudi na energetski trg.

Ngen, podjetje s sedežem v Žirovnici, je ponudnik energetskih sistemskih rešitev, ki je mesto Jesenice v mesecu oktobru obogatelo z največjim baterijskim hranilnikom električne energije v Evropi. Gre za baterijo ameriškega proizvajalca Tesla, podjetje Ngen, katerega ustanovitelja sta Damian Merlak in Roman Bernard, pa je razvilo programsko rešitev, ki samostojno upravlja naprave, vključene v tako imenovano virtualno elektrarno.

V podjetju Ngen pravijo, da je bila odločitev za sodelovanje sprejeta zaradi želje po podpiranju lokalnih in mladih špornikov, ki s ponosom  predstavljajo rdeč dres. 

Ponosni smo, da ste postali naš partner!