Medtem, ko se Železarji spopadajo z napornim ritmom tekem, ki jih prinaša tekmovanje v Alpski ligi in državnem prvenstvu, so našli čas tudi za nekatere sponzorske obveznosti. V prejšnjem tednu so obiskali popolnoma nove prostore Avtohiše Vrtač iz Kranja. Direktor Aleksander Vrtač je našim hokejistom razkazal moderno opremljene prostore, na koncu pa mu je predsednik Anže Pogačar izročil tudi dres.

Avtohiša Vrtač je eden izmed pokroviteljev, ki že vrsto let stojijo ob strani ekipi HDD SIJ Acroni Jesenice. Tudi v letošnji sezoni so s svojimi vozili opremili kar 8 članov ekipe ter trenerski štab. Železarji se bodo varno vozili v novih vozilih Škoda Fabia, Audi Q3, VW Golf ter Škoda Karoq. 

 

 

 

 

 

 

 

Gre za eno izmed največjih avtohiš v Sloveniji, pod svojim okriljem pa imajo avtomobilske znamke VW, Audi, Škoda in Seat. V njihovi pestri ponudbi najdete prodajo novih ter rabljenih vozil, servis ter prodajo originalnih rezervnih delov in dopolnilne opreme. V letošnjem letu so na Primskovem v Kranju zgradili tudi enega izmed najmodernejših avtomobilskih salonov. Pošten in korekten odnos do strank, ugodne cene servisov ter prijazno osebje, ki poskrbijo za vsak detajl, so le nekatere izmed stvari, ki jih boste deležni ob obisku Avtohiše Vrtač. Pred pričetkom zimske sezone imajo za vse ljubitelje jeseniškega hokeja cenovno ugodno ponudbo zimskih pnevmatik znamk Continental, Semperit, Barum, Sava, Goodyear in Dunlop. Vabljeni v Avtohišo Vrtač v Kranju!