Poletje je pred vrati, prav tako pa tudi nova hokejska sezona. Uprava društva s predsednikom Anžetom Pogačarjem na čelu je že krepko zavihala rokave in se skupaj z najožjimi sodelavci že pospešeno pripravlja na pričetek sezone 2018/2019. Danes je bil tako na skupnem sestanku z vodilnimi pri naši največji zavarovalnici sklenjen dogovor o skupnem partnerstvu med HDD Sij Acroni Jesenice in Zavarovalnico Triglav.

Veseli nas, da so vodilni pri Zavarovalnici Triglav uspeli prepoznati celoten trud, ki temelji na poštenem odnosu do igralcev, navijačev, dobaviteljev, sponzorjev in vseh, ki so kakorkoli vpeti v našo zgodbo. Prepričala jih je predvsem predstavljena vizija kluba in pa visoko zastavljeni cilji, katere si je vodstvo zadalo ob pričetku novega mandata. S pomočjo in podporo takšnih partnerjev, kot je Zavarovalnica Triglav, so ti cilji zagotovo uresničljivi.

Vodstvo in uprava se Zavarovalnici Triglav iskreno zahvaljujeta za podporo in prispevek v prihajajoči sezoni!

Ena ekipa, eno srce!

 

Kratek opis Zavarovalnice Triglav:

Gre za največjo zavarovalnico v Sloveniji s sedežem v Ljubljani, ki je ob koncu prvega četrtletja 2018 na zavarovalniškem trgu dosegla 29,6% tržni delež. Z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 115 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje. V zadnjih letih so postali prejemniki kar nekaj nagrad (nagrada Družbeno odgovornih podjetniških praks, Marketinška odličnost 2018, Zlato pero,…), kar kaže na njihov profesionalen odnos do strank. Odgovornost do družbenega okolja razumejo kot temelj trajnostnega razvoja. Z okoljem, v katerem poslujejo, želijo dejavno živeti in prispevati k pozitivnim spremembam za ljudi in naravo. Verjamejo, da je odgovoren dialog prava pot za vzajemno rast. Razvijajo posluh za prepoznavanje potreb okolja in se nanje dejavno odzivajo z gradnjo dolgoročnih partnerstev, ki zagotavljajo obojestranski napredek. Zagotavljanje varnosti jemljejo kot izjemno odgovornost. Znanja in rešitve, ki obvarujejo življenja, premoženje, naravo in zdravje, so zato njihova največja dragocenost. 

www.triglav.si