Jeseniško člansko moštvo ima novega trenerja. Uprava državnih prvakov je sklenila dogovor z 39 letnim Gabrom Glavičem, nekdanjim vratarjem Jesenic, ki je v pretekli sezoni, kot trener mladinske ekipe Jesenic, dosegel izredne rezultate doma in v mednarodnem tekmovanju.

Gaber Glavič je novi trener državnih prvakov

Gaber Glavič je jeseniškim ljubiteljem hokeja dobro znan. Je otrok jeseniške hokejske šole. Hokejsko je odraščal v dvorani Podmežakla, kot član prvega moštva pa je štirikrat posegel po naslovu državnega prvaka. Velik del svoje profesionalne kariere je branil mrežo Železarjev. Bil je tudi član državne reprezentance, s katero je nastopil na vseh večjih tekmovanjih.

Po končani karieri je z delom v hokeju nadaljeval kot trener v domačem klubu. Ob trenerskih nalogah je bil tudi vodja stroke HD mladi Jesenice. V zadnjih sezonah je stalni član strokovnega štaba slovenske članske reprezentance. 

Gaber je tudi član strokovnega štaba slovenske reprezentance

 

Gaber Glavič je z svojo vizijo, katera temelji na razvoju mladih igralcev, trdemu delu, ekipnemu duhu, predanostjo hokeju in želji po uspehu, prepričal vodstvo HDD SIJ Acroni Jesenice. Zato mu je zaupana odgovorna naloga vodenja članske ekipe v novi sezoni.
 
Vodstvo HDD SIJ Acroni Jesenice bi se ob tej priložnosti rado zahvalilo vodstvu HD mladi Jesenice, ki je omogočilo Gabru Glaviču storiti korak naprej v njegovi trenerski karieri. Želimo si, da bi bil Gaber uspešen tudi na klopi članske ekipe Jesenic.
 
Gaber Glavič bo uradno predstavljen ob koncu meseca julija, ko bo z njim opravljen tudi daljši pogovor.
 
Ena ekipa, eno srce!