Z velikim veseljem sporočamo, da smo uspešno sklenili sodelovanje s podjetjem Transfera d.o.o., ki upravlja s spletno stranjo Stadionshop.com. V naslednjem tednu bo tako preko njihove in naše spletne strani že mogoče naročiti različne uradne navijaške artikle našega kluba, ki jih bodo odlikovale všečen dizajn, konkurenčne cene in hitra dostava. Skupaj z ekipo Stadionshopa bomo poskrbeli, da boste naše Železarje na vsaki tekmi lahko podpirali polno opremljeni.

Spletna trgovina Stadionshop.com je v nekaj letih zrasla v vodilnega ponudnika navijaških artiklov v Sloveniji. Glavna konkurenčna prednost podjetja je široka paleta licenčnih izdelkov, ekskluzivno zastopstvo nekaterih izmed njih ter odlična geografska bližina strankam. Odlikuje jih visoka kakovost storitev, hitra odprema naročenega blaga, odlična podpora strankam in hitra odzivnost na zahteve strank.

Tibor Pristovnik, direktor podjetja Transfera d.o.o.: “V Stadionshop-u z velikim veseljem pozdravljamo novo sodelovanje s hokejskim klubom HDD SIJ Acroni Jesenice. Zelo smo zadovoljni, da smo si po daljših pogovorih segli v roko, in tako dobili priložnost sodelovanja z najbolj trofejnim jeseniškim športnim kolektivom. Glede na podporo, ki jo naš nov partner uživa v svojem kraju, regiji in širše po Sloveniji, si obetamo uspešno partnerstvo, kjer bo naše podjetje imelo možnost uresničevanja svojega poslanstva soustvarjanja navijaške kulture in ponudbe navijaških artiklov, HDD SIJ Acroni Jesenice pa bo na tem področju pridobil partnerja, ki bo s strastjo poskrbel za kvalitetno ponudbo navijaških artiklov.”

Povezava do spletne strani: www.stadionshop.com