Sobotni večer v dvorani Podmežakla bo ponovno rezerviran za hokejsko tekmo naših Železarjev. Ob 18. uri se bodo v sklopu Alpske lige pomerili s hokejisti Fassa Falcons, ki jih v letošnji sezoni vodi finski trener Teppo Kivelä. Na prvi tekmi letošnje sezone je italijanska ekipa izgledala zelo suvereno. Proti favoritu lige Asiagu, so izgubili šele po podaljšku.

Ekipa Fasse ima v svojih vrstah kar nekaj izkušenih hokejistov. Na vrhu seznama sta zagotovo branilec Derek Eastman in napadalec Diego Iori. Nevarnost za vrata Železarjev bo predstavljal tudi švedski napadalec Linus Lundström, ki je pred letošnjo sezono prestopil iz Gherdeine.

Vsi, ki se boste tekme udeležili, boste lahko sodelovali v naši nagradni igri, ki bo potekala preko Instagrama. Izbirali bomo najbolj izvirno sliko s tekme. Za več informacij preverite naš Instagram profil. Med drugo in zadnjo tretjino si boste z metanjem ploščka na led lahko prisvojili tudi dres Andreja Hebarja. Vse obiskovalce pa bo popoldan pred dvorano zabavala glasbena skupina Šex pir.

Trener Mitja Šivic pred prvo domačo tekmo: “Pričakujem težko tekmo. Želimo si zmagovat, danes bomo dali celoten fokus nase in na stvari, ki jih dobro delamo. Zmožni smo zmagat, bo pa potrebno sestaviti kvalitetnih 60 minut tekme. Zelo pomembna bo tudi podpora naših zvestih navijačev!”