Pomlajeni Železarji bodo čez približno 14 dni pričeli s skupnimi pripravami, ekipa pa bo v prihajajočih dneh vedno bolj dobivala končno podobo. Danes so pogodbo podpisali trije mladi hokejisti. Jaka Sodja, Žiga Urukalo in Gašper Seršen bodo v prihodnji sezoni deležni večje minutaže na ledu, predvsem pa bodo imeli večjo odgovornost. Jaka, ki je tudi kapetan slovenske U-20 reprezentance, bo za člansko ekipo Jesenic odigral že svojo tretjo sezono, v tem času je v Alpski ligi odigral 92 tekem in dosegel 25 točk. Ob podpisu nove pogodbe je povedal: “Zelo sem vesel in hkrati ponosen, da ostajam Železar. Veselim se novih tekem in borbe v novi sezoni.”

Tako kot Jaka, se bo tudi Žiga podal v svojo tretjo sezono v Alpski hokejski ligi. Pri svojih dvajsetih letih velja za enega izmed najbolj nadarjenih branilcev svoje generacije in je za člansko ekipo odigral že 118 tekem v vseh tekmovanjih. Tudi leto mlajši Gašper Seršen se bo novemu trenerju še naprej dokazoval v dresu Jesenic. Čeprav je v svoji prvi sezoni v Alpski ligi dobival nekoliko manj priložnost, je v lanski zagotovo dokazal, da se njem skriva ogromen hokejski talent. 
 
Poleg svojih vlog v članski ekipi, pa so omenjeni trije odigrali tudi pomembno vlogo pri rezultatskem uspehu ekipe HD Hidria mladi, ki je tekmovala v ligi EBYSL in pa v slovenski reprezentanci do 20 let.