Aktualne novice
  1. Anže Pogačar: “Prvi derbi med Jesenicami in Olimpijo se je odigral pred 70. leti!”
  2. Nova ničla na kontu Železarjev
  3. Borbena igra ni prinesla točk
  4. Z novo energijo v nadaljevanje sezone!
  5. 5 zadetkov za drugo zaporedno zmago

Sezonske vstopnice 2019/20

Dokaži, da so navijači res 7. član ekipe!

PODPRI PONOS GORENJSKE Z NAKUPOM SEZONSKE VSTOPNICE.

Cenjena navijačica, dragi navijač,

sezona, ki je za nami, je bila res nekaj posebnega. Proslavili smo jubilejno 70. leto obstoja hokeja na ledu na Gorenjskem. A časa za počitek ni!

Pred vrati je že nova sezona, v kateri se bomo železarji ponovno dokazovali v Alpski ligi, državnem prvenstvu in pokalu Slovenije. Na trenersko klop je sedel Mitja Šivic, prevetrili pa smo tudi ekipo, ki temelji na mladi, nadarjeni in hokeja željni generaciji. Prepričani smo, da se bo naša valilnica talentov, iz katere so izšli številni odlični hokejisti in reprezentanti spet izkazala!

Strokovni štab in igralski kader je torej že skoraj popoln, za zaključek mozaika manjkaš le še ti! Podpri nas z nakupom sezonske vstopnice.

CENIK VSTOPNIC

 Dnevna vstopnica 8 € (sedišče ali stojišče)

 Sezonska vstopnica 90 € (kupci iz pretekle sezone)

 Sezonska vstopnica 120 € (novi kupci) 

LINK ZA KUPCE IZ PRETEKLE SEZONE: https://www.mojekarte.si/si/prijavite-se/https%253A%252F%252Fwww.mojekarte.si%252Fsi%252Fpodaljsanje-letne-vstopnice.html/

LINK ZA NOVE KUPCE: https://www.mojekarte.si/si/nakup-korak-1.html

Vstopnice bodo v prodaji od ponedeljka, 12. 8. 2019. Železo se kuje, dokler je vroče, zato pohiti z nakupom!

Otroci do 12. leta in hokejisti HD MLADI imajo prost vstop!

Sindikati in podjetja lahko vstopnice naročite po pošti (poslana naročilnica) ali preko elektronskega naslova anze.pogacar@hddjesenice.si.

Vstopnice bodo tudi letos vsak dan naprodaj preko podjetja Moje Karte (www.mojekarte.si). Lahko jih boste kupili na njihovi spletni strani, na vseh njihovih prodajnih mestih (Petrol, OMV, bencinski servis LOGO Škofja Loka in Preddvor, turistična agencija Alpetour, turistična agencija Kompas, Mercator hipermarket Kranj Savski otok in Škofja Loka ter poslovalnice Mercator M holidays, turistično društvo Bled). Prodaja poteka tudi v vseh poslovalnicah Trafika 3DVA.

LINK DO SPLETNE PRODAJE: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/353/hdd-jesenice.html

Vse obiskovalce tekem in ljubitelje hokeja vabimo k nakupu, saj s tem pripomoreš k novim uspehom HDD SIJ ACRONI JESENICE in k obstoju hokeja v mestu!

Hvala za izkazano zaupanje in nakup!

EKIPA HDD SIJ ACRONI JESENICE!