Pred našimi hokejisti so že prve pripravljalne tekme, v petek bodo v domači dvorani gostili madžarsko ekipo Dunaujvarosi Acelbikak. Ekipa na ledu je skorajda popolna, trener Šivic pa je dobil okrepitev tudi v trenerskem štabu. Na treningih in tekmah bodo v letošnji sezoni prisotni tudi Tadej Gal Vrzel (fizična priprava), Anže Ulčar (trener vratarjev) in pa Matic Kralj (pomočnik trenerja).

Gal je ustanovitelj in trener v CardioCore studiu in bo zadolžen predvsem za pripravo suhih treningov, skrbel bo za pravilno prehrano naših hokejistov ter jim pomagal pri vrnitvi na ledeno ploskev po poškodbah.

Anže Ulčar je bivši vratar, ki je do sedaj deloval na Bledu, kjer je treniral mlade vratarje. Anže bo skrbel za video analizo in pripravo obeh naših vratarjev.

36 – letni Matic Kralj je večino svoje hokejske kariere preživel v Angliji in Franciji, kjer se je uveljavil kot odličen napadalec in strelec. V sezoni 2017/2018 je prestopil v ljubljansko Olimpijo in celotno sezono igral v Alpski ligi. Po končani hokejski karieri je bil trener v Mariboru, kjer je vodil ekipo U-18.