Ekipa, ki bo v prihajajoči sezoni zastopala barve Jesenic, iz dneva v dan dobiva končno podobo. Pogodbo z Železarji so podaljšali še Urban Avsenik, Gašper Glavič in Blaž Tomaževič.

Urban igra na poziciji vratarja in je na Jesenice prišel pred lansko sezono iz vrst Celja. Pred tem je nekaj sezon nosil dres mladinskih ekip Beljaka. Čeprav v lanski sezoni v Alpski sezoni ni dobil veliko priložnosti za dokazovanje, pa je svojo priložnost odlično izkoristil v državnem prvenstvu. Ker gre za zelo talentiranega vratarja, se je trenerski štab na Jesenicah odločil, da mu v prihodnje ponudi več priložnosti.

Gašper Glavič je jeseniškim ljubiteljem hokeja že dobro poznan. Gre za 22 – letnega napadalca, ki je imel v lanski sezoni točkovno najbolj uspešno sezono. Na 44 tekmah Alpske lige je dosegel 21 točk. Zagotovo pa je njegova največja odlika nepopustljivost in borbenost. Kljub drugim ponudbam, ki jih je prejel, se je odločil, da ostane zvest ekipi iz železarskega mesta. 21 – letni Tomaževič, ki ga odlikuje predvsem hitrost, je v lanski sezoni dokazal, da se razvija v odličnega hokejista. Na 50 tekmah Alpske lige je dosegel 34 točk, v državnem prvenstvu pa na 14 tekmah še 18 točk. Blaž je svojo kariero pričel v mladinskih vrstah Jesenic, v sezoni 2013/2014 se je preselil v Beljak, od sezone 2016/2017 pa je član Železarjev in bo v prihodnje eden izmed ključnih mož v ekipi.